Skip to main content
Jegyvásárlás most Jegyvásárlás most

Turisztikai célpont Rogla - Pohorje

Rejtett kincsek célpontja

Festői túra- és kerékpárutak, múzeumok, borospincék és még sok minden más várja, hogy felfedezze. Ha pedig hosszabb ideig szeretne maradni, a nyugodt szállodák, a farmok és a különféle wellness lehetőségek Önt elmerülésre és kikapcsolódásra csábítják. Kezdődjön a rejtett kincsek felfedezése a lombkoronák között Roglán!

Rogla látnivalók

Mi mást kínál Rogla

Sok kerékpáros érkezik Roglára egészen a völgy felől

Adrenalin élmények

Az adrenalinfüggők a zlodejevói téli-nyári szánkópályán és a Rogla Bike Parkban találják meg a paradicsomukat. Hat, különböző nehézségi fokú erdei ösvényt minden igazi downhill kerékpáros számára jól ismert elemek színesítik. Induljunk!

A síterep körülbelül 100 hektáron terül el, és 10 kilométer gondozott pályát is szánnak sífutásra.

Téli örömök

A Sétány közvetlen közelében található a Rogla síközpont. Körülbelül 100 hektár síterület; 11 felvonó és 2 ülőlift viszi fel Önt a különböző nehézségű pályákra. Emellett 10 kilométernyi sífutópálya is rendelkezésre áll.

Jelzett ösvények, amelyek minden generáció túrázói számára alkalmasak, elviszik a Lovreniška jezera, Ribniška koča, Osankarica vagy Črni jezera

Túrázás

A nyugalmas erdő és a levegő frissessége az oka annak, hogy számos túrázó visszatér Roglára. Minden korosztály számára alkalmas, jelzett túraútvonalak vezetnek a Lovrenc-tavakhoz, a Ribnicai házikóhoz, Osankaricára vagy a Feket-tóhoz (Črno jezero).

A virtuális valóság, a szimulátorok és a vetítések is kiváló tanulási útvonalat jelentenek a gyerekek számára az űrtapasztalatokhoz.

Noordung Központ Vitanje

A Noordung Központ az űrtechnológiákat és az emberi világűrben elért eredményeket népszerűsíti. A virtuális valóság, a szimulátorok és a vetítések a gyermekek számára is remek lehetőséget nyújtanak az űrrel kapcsolatos ismeretek elsajátítására.

Žička Kartusija ma egy hely a kikapcsolódásra, a nyüzsgés elől való menekülésre, egy koncertre vagy akár egy mesebeli esküvőre

Žiče karthauzi kolostor

Az egykori Žiče karthauzi kolostor a múltban a „fehér szerzetesek” otthona volt, ma azonban a kikapcsolódás, a nyüzsgés elől való menekülés, egy koncert vagy akár egy mesebeli esküvő helyszíne.

Pihenés és kikapcsolódás a Terme Zreče gyógyvizében

Terme Zreče

Terme Zreče – csodálatos lehetőség a jólétre az év bármely évszakában. A Terme Zreče gyógyító termálvizében és az Spa központban egész évben pihenés és megnyugvás várja Önt.

A Rogla-síkságon keresztül kellemes túraútvonal vezet a Lovren-tavakhoz

Lovrenci-tavak

A Lovrenci-tavak Szlovénia legnagyobb tőzeglápja. A Lovrenci-tavakhoz kellemes túraútvonal vezet a Rogla-fennsíkon keresztül.

A lombkorona sétányaink családja

Ismerje meg az együttműködési
sétányokat