Skip to main content
Kupi kartu sada Kupi kartu sada

Turističko odredište Rogla - Pohorje

Odredište skrivenih bogatstava

Slikovite pješačke i biciklističke staze, muzeji, vinarije i još mnogo toga čeka da ih istražite. A ako poželite ostati dulje, mirni hoteli, seoski turizam i razne wellness mogućnosti mamit će vas da uživate i opustite. Neka otkrivanje skrivenih bogatstava počne između krošanja na Rogli!

Znamenitosti Pohorja

Mnogi biciklisti dolaze na Roglu čak iz doline

Adrenalinski doživljaji

Ovisnici o adrenalinu svoj će raj pronaći na zimskom i ljetnom sanjkalištu Zlodejevo te u Bike parku Rogla. Šest šumskih staza različitih razina težine oplemenjeno je elementima poznatim svakom pravom biciklistu u spustu nizbrdo. Idemo!

Skijalište se prostire na oko 100 hektara, a 10 kilometara uređenih staza namijenjeno je i skijaškom trčanju.

Zimske radosti

Skijaški centar Rogla nalazi se u neposrednoj blizini Puta. Skijalište na otprilike 100 hektara; 11 žičara i 2 sjedežnice vode vas na staze različitih razina težine. 10 kilometara staza namijenjeno je i skijaškom trčanju.

Označene staze pogodne za planinare svih generacija vode do Lovreniških jezera, Ribniške koče, Osankarice ili Črnog jezera

Planinarenje

Mir šume i svježina zraka razlozi su zašto se mnogi planinari vraćaju na Roglu. Označene staze, pogodne za planinare svih generacija, vode vas do Lovreniških jezera, Ribniške koče, Osankarice ili Črnog jezera.

Virtualna stvarnost, simulatori i projekcije također su odličan način učenja za svemirska iskustva za djecu.

Centar Noordung Vitanje

Centar Noordung promovira svemirske tehnologije i ljudska postignuća u svemiru. Virtualna stvarnost, simulatori i projekcije također su odličan način učenja svemirskih doživljaja za djecu.

Danas je Žička kartuzija mjesto za opuštanje, bijeg od gužve i vreve, koncert ili čak vjenčanje iz bajke

Žička kartuzija

Žička kartuzija nekadašnji je samostan i dom “bijelih redovnika”, a danas je mjesto za opuštanje, bijeg od vreve, koncert ili čak – vjenčanje iz bajke.

Opuštanje i opuštanje u ljekovitoj termalnoj vodi Termi Zreče

Terme Zreče

Terme Zreče – izvrsna prilika za dobro raspoloženje u svako doba godine. Opuštanje i mir u ljekovitoj termalnoj vodi Termi Zreče i Spa centra očekuje vas svaki dan u godini.

Ravnicom Rogle vodi ugodna planinarska staza do Lovrenskih jezera

Lovrenška jezera

Lovrenška jezera najveće su visoke močvare u Sloveniji. Ravnicom Rogle vodi ugodna planinarska staza do Lovrenških jezera.

Naša obitelj šumskih staza

Otkrijte druge puteve