Skip to main content
Kupi vstopnico zdaj Kupi vstopnico zdaj

Avgust je prinesel novo nagradno pustolovščino poletja, imenovano »Iz mesta med krošnje«, ki je rezultat novega tripartitnega partnerstva med Zavodom Celeia Celje, Tehnoparkom in Potjo med krošnjami Pohorje.

Ena letošnjih novosti na Poti med krošnjami je sodelovanje Zavoda Celeia Celje s Starim gradom Celje in Tehnoparka Celje. Glede na statistične podatke v strukturi gostov na vseh treh lokacijah prevladujejo družine. Te zanima tako raziskovanje narave kot odkrivanje kulturnih znamenitosti in zakonitosti sodobne tehnologije. Zato so omenjeni deležniki v regiji sklenili tripartitno partnerstvo. Verjamejo, da bodo s prvim tovrstnim sodelovanjem zagotovili višjo kakovost doživetij tako domačih kot tujih gostov ter jih, v okviru akcije Iz mesta med krošnje z nagradno pustolovščino poletja, dodatno motivirali k obisku vseh treh atrakcij.

Nagradna igra, v kateri bodo turisti na posebni kartici ob svojih obiskih zbirali žige in se, po zbranih treh na Rogli, Starem gradu Celje in Tehnoparku, potegovali za privlačne nagrade, bo potekala od 1. avgusta 2023 dalje.

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI Iz mesta med krošnje

Bodi prvi!