Skip to main content
Kupi vstopnico zdaj Kupi vstopnico zdaj

Pomlad je idealen čas za raziskovanje naravnih znamenitosti in uživanje na prostem. Če iščete idejo, kako izkoristiti kakšen sončen dan ali konec tedna, obiščite Pot med krošnjami Pohorje, priljubljeno destinacijo za družine.

Mesec otrok

Od 1. do 30. aprila imajo otroci, stari do 14 let med krošnje prost vstop. Akcija velja za individualne obiskovalce in ne velja za skupine ter nakup darilnih bonov. Izkoristite to priložnost in na kilometer dolgi poti skupaj z vašimi najmlajšimi spoznajte naravne procese in se naučite, kaj gozd in njegovi prebivalci potrebujejo za življenje.

Ustvarjalnice med krošnjami

Na Poti med krošnjami je zabava zagotovljena za vso družino. S prvimi Ustvarjalnicami med krošnjami bomo pričeli ravno v času velikonočnih praznikov. Najmlajši bodo lahko v soboto, 30. marca, med 10.30 in 13.30 na Velikonočni ustvarjalnici med krošnjami znova razgibali prstke in prebudili svojo ustvarjalno plat. Takrat bodo skupaj z ekipo Gledališča Pravljičarna izdelovali pisane kokoške in dolgouhe zajčke. Od aprila naprej pa bodo Ustvarjalnice med krošnjami na voljo vsako zadnjo soboto v mesecu.

Od aprila naprej podaljšan tudi delovni čas

Obiskovalci bodo v neverjetnih razgledih veličastnih dreves, ki jih ponuja Pot med krošnjami, lahko od aprila najprej uživali še dlje. Pot bo namreč odprta vsak dan med 10. in 18. uro, zadnji vstop pa bo mogoč eno uro pred zaprtjem.

Ne zamudite prijetnih temperatur za raziskovanje novih krajev ter ustvarite nepozabne spomine. Vse aktualne informacije o Poti med krošnjami Pohorje najdete na spletni strani in družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

 

Bodi prvi!